Personal Training

Wil je maximaal en optimaal begeleid worden bij het bereiken van jouw sportieve doelen? Kies dan voor Personal Training. We stellen samen realistische doelen waarmee jij aan de slag kunt. Je wordt hierbij fysiek en mentaal begeleid, van intake tot eindstreep.

Je kunt deelnemen aan een PT- 3 maanden traject waarbij je na een uitgebreide intake maximaal 5x per twee weken een half uur komt trainen met jouw personal trainer. Elke maand passen wij je trainingsschema aan om effectief te kunnen werken aan de door jou gestelde doelen.

Woon je niet in de buurt of wil je liever zelfstandig trainen maar vind je het wel prettig dat een trainer over je schouder meekijkt naar je prestaties en vorderingen? Kies dan voor onze PT-online. Ook dan gaan we een traject in voor 3 maanden. Na een uitgebreide intake op onze locatie ga je zelfstandig aan de slag met je persoonlijke trainingsschema. Elke week hebben we per mail contact over de voortgang en elke maand wordt het trainingsschema aangepast aan jouw vorderingen en doelen.

Je kunt je opgeven door een mail te sturen naar info@op-wieringen.nl. Wij nemen dan snel contact met je op om je intake te plannen. Voor meer informatie kun je altijd bellen met Pascal 06-46053246.