Small Group Training

Wil jij trainen voor resultaat? Dan kun je bij ons terecht voor intensieve training in kleine groepjes.

Je traint onbeperkt maar stelt jouw tijden in overleg met je trainer vast, na een uitgebreide intake. We trainen binnen én buiten! Fitter worden? Herstellen van je blessure? Afvallen? Trainen voor een marathon? In een groepje van maximaal 5 personen krijg je optimale aandacht om jouw doelen te kunnen behalen. Je traint kort en zeer intensief, we zijn gericht op resultaat.

Run4Fun!

Onze hardlooptrainingen zijn inmiddels een begrip op Wieringen en daarbuiten.

Run4Fun 1 is gericht op beginnende lopers en lopers die ca 3 tot 5 kilometer kunnen of willen lopen. De intensiteit van de trainingen is hier dusdanig op aangepast dat de training voor iedereen is vol te houden.

De hardlopers die van iets meer uitdaging houden of gericht voor een doel willen trainen (5 kilometer loopjes of meer), kunnen aansluiten bij de groep Run4Fun 2. De intensiteit van deze trainingen ligt een stukje hoger dan de trainingen van Run4Fun niveau 1. Iets fanatieker trainen, maar altijd met plezier!

Fit4Fun!

Fit4Fun is dé outdoor challenge op Wieringen. Het is een mix van Boot Camp en HIT (High Intensity Trainingen). Doel is het verbeteren van je algemene fitheid door middel van intensieve workouts op het gebied van kracht en uithoudingsvermogen. Hierbij maken we gebruik van verschillende attributen zoals kettlebells, wreckbags en weerstandsbanden. Gezond en verantwoord bewegen en plezier hebben in je trainingen vormen de belangrijkste uitgangspunten.

Personal Training!

Wil je maximaal en optimaal begeleid worden bij het bereiken van jouw sportieve doelen? Kies dan voor PT. We stellen samen realistische doelen waarmee jij aan de slag kunt. Je wordt hierbij fysiek en mentaal begeleid, van intake tot eindstreep. Informeer naar de mogelijkheden en je zult versteld staan van jouw vorderingen!