Wieringer Hardloop Weekend

Eenmaal per jaar organiseren wij het Wieringer Hardloop Weekend.

Het Wieringer Hardloop Weekend is een driedaags event, zowel sportief als sociaal van karakter. Vaste onderdelen van het programma zijn een aantal mooie hardlooprondes over het Geheime Waddeneiland Wieringen. Uiteraard maken we ook deze keer een vaartocht over de Waddenzee en gaan we vanaf de boot wadlopend terug naar Wieringen. Deze spetterende waddenbelevenis met een vaartocht over de Waddenzee is werkelijk een adembenemende ervaring!

Het programma wordt nog uitgebreid met sportieve "uitstapjes", een pittige Wadden-Bootcamp en rustgevende Yoga sessie behoren tot de mogelijkheden. Kort gezegd, het WHW is een sportief, gezellig en sociaal weekend in een prachtige omgeving!

Tijdens het WHW verblijven we in een comfortabele groepsaccommodatie van De Groot Recreatie. Deze accommodatie is gelegen op slechts enkele honderden meters van de Waddenzee, in het buurtschap Smerp op Wieringen.

De groepsaccommodatie is van alle gemakken voorzien, inclusief een heerlijk warme hot-tub in de vorm van een zeeboei. Het "Waddenhuus" heeft zes tweepersoonskamers en twee vierpersoonskamers. Er is dus ruimte voor maximaal 20 deelnemers.

Wij zorgen vanaf aankomst t/m het vertrek, voor ontbijt, lunch en diner. Tussendoor is er altijd fruit, thee, koffie en frisdrank/sap. Koken, afwassen en opruimen doen we samen.

Het WHW gaat door bij voldoende aanmeldingen en als er geen (algehele) reisbeperkingen zijn (bijv. vanwege Corona). Indien we het weekend moeten annuleren (bijv. i.v.m. de corona richtlijnen) ontvang je de gehele (aan)betaling retour.

SFEERIMPRESSIES VAN VORIGE EDITIES

SFEERIMPRESSIES VAN ONZE EVENTS

EVENTS OP WIERINGEN

Met enige regelmaat organiseren wij een sportief evenement waarbij we de deelnemers kennis laten maken met het voormalig waddeneiland Wieringen.

Vaste onderdelen in onze sportieve kalender zijn de Social Runs en Trainingsloopjes vanaf het Lutje Strand, de haven in Den Oever en het vakantiepark op Stroe.

Daarnaast maken we met onze sporters mooie uitstapjes naar het strand in Calantsoog of lopen we een uitdagende trail in de duinen van Schoorl.

Absolute topper is ons Wieringer Hardloop Weekend.

Het Wieringer Hardloop Weekend is een driedaags event, zowel sportief als sociaal van karakter. Elke dag maken we een mooie hardloopronde over het Geheime Waddeneiland Wieringen. Dé spetterende waddenbelevenis is toch wel het Wadlopen. Een werkelijk adembenemede ervaring. Kort gezegd, het WHW is een sportief weekend in een prachtige omgeving!

Houd onze social media (Facebook en Instragram) in de gaten voor meer informatie en nieuwe datums van onze events.