EVENTS OP WIERINGEN

Met enige regelmaat organiseren wij een sportief evenement waarbij we de deelnemers kennis laten maken met het voormalig waddeneiland Wieringen.

Vaste onderdelen in onze sportieve kalender zijn de Social Runs en Trainingsloopjes vanaf het Lutje Strand, de haven in Den Oever en het vakantiepark op Stroe.

Daarnaast maken we met onze sporters mooie uitstapjes naar het strand in Calantsoog of lopen we een uitdagende trail in de duinen van Schoorl.

Absolute topper is ons Wieringer Hardloop Weekend.

Het Wieringer Hardloop Weekend is een driedaags event, zowel sportief als sociaal van karakter. Elke dag maken we een mooie hardloopronde over het Geheime Waddeneiland Wieringen. Verder staat er een pittige Wadden-Bootcamp en rustgevende Wadden-Yoga sessie op het programma. Dé spetterende waddenbelevenis is toch wel het Wadlopen. Een werkelijk adembenemede ervaring. Kort gezegd, het WHW is een sportief weekend in een prachtige omgeving!

Houd onze social media (Facebook en Instragram) in de gaten voor meer informatie en nieuwe datums van onze events.

Op onze social media accounts zal regelmatig nieuwe informatie verschijnen over het WHW. Heb je n.a.v. de nu verstrekte informatie vragen, kun je contact met ons opnemen via info@op-wieringen.nl.