Nadat ik kort na elkaar met voetballen iets gebroken had, met vooral na de laatste breuk in kuit- en scheenbeen een lang herstel, leek het herstel op een gegeven moment niet meer beter te worden. Ik had best nog pijnklachten en kon mijn sport voetballen niet meer doen zoals ik dat kon voor de breuken. Omdat mijn vader en moeder ook al goede resultaten hadden na behandelingen bij Pascal hebben ze voor mij ook een afspraak gemaakt. Pascal heeft toen eerst goed geluisterd naar wat mijn klachten waren en na 3 behandelingen heb ik geen pijnklachten meer waardoor ik weer met volle overgave het voetballen kan uitoefenen. Ik denk dat Pascal en de pijn heeft weggehaald, maar mij ook weer een stuk vertrouwen in mijn lijf heeft gegeven. Ik zal zeker naar hem teruggaan als dit nodig mocht zijn.

anoniem (14 jaar)


 Begin december 2016 heb ik mijn voorste kruisband gescheurd tijdens een voetbalwedstrijd van Succes 4. In mei heeft een MRI scan uitgewezen dat mijn kruisband volledig is afgescheurd. In overleg met de arts van het Gemini ziekenhuis heb ik besloten om nog geen operatie te ondergaan. De arts heeft bevestigd dat een operatie altijd nog kan op elk moment. Het herstel en revalidatie van zo'n operatie kost 9 maanden, op dit moment duurt zo'n traject me veel te lang. Ik heb besloten om een persoonlijke krachttraining gericht op mijn knieblessure bij Op Wieringen Herstel & Beweeg te gaan doen. Half september begint het zaalvoetbalseizoen en half oktober wil ik de halve marathon van Amsterdam weer lopen. Tevens ben ik in een half jaar flink in gewicht aangekomen. Ik wil naast de training ook afvallen. In overleg met Pascal van Op Wieringen Herstel & Beweeg heb ik mijn voedingspatroon aangepast. Ik neem nu bijna geen koolhydraten tot me. Ik ben nu 1 maand bezig met de training en het andere voedingspatroon. Ik voel me nu veel fitter en ben al 6 kilo afgevallen. Het goede advies van Pascal vind ik erg fijn. Zo'n persoonlijke training is precies wat ik nodig heb. In combinatie met mijn doelen voor komend seizoen heb ik een perfecte stok achter de deur. Ik ga er nu vol voor.

Sandor


  Wat mij allereerst opviel was dat ik heel vriendelijk werd ontvangen dat ik bij jou binnen liep om wat vragen te stellen over mijn blessure. Gelijk een goed gevoel! 
Na een kort oriëntatiegesprek en onderzoek was het jou duidelijk wat de oorzaak van mijn pijn was. Na de eerste behandeling was er al veel verbetering, en na de tweede behandeling heb ik zonder pijn weer op de baan kunnen hardlopen. Ik ben erg blij dat ik toen had besloten om even binnen te lopen en informeren. Bedankt!

Alan

  Vier maanden geleden ben ik gevallen op mijn schouder en kon ik mijn arm slecht bewegen en gebruiken. Ik dacht, dat gaat vanzelf weer over, maar niet heus. Toch maar even naar Pascal gegaan. De eerste behandeling was behoorlijk heftig maar mijn arm ging direct al zeker 15 cm hoger. In totaal heb ik vier behandelingen gehad met een zeer goed resultaat. Zelf moet ik nu goed blijven bewegen om de schouder soepel te houden.

Jaap


  De behandelingen hebben mij zeer goed geholpen in een zeer snelle periode waardoor ik binnen een paar weken weer alle dingen kon doen die ik voor jouw behandelingen niet kon doen zonder pijn. Jij behandelde mij zeer goed en effectief en alleen op de punten waar ik pijn had zodat ik niet op onnodige punten werd behandeld en dat het uit eindelijk niet helpt. Ik heb jouw behandelingen ook aangeraden aan andere mensen die op verschillende punten pijn hebben en ze vonden het fijn dat ik ze iemand aanraadde die de pijn wel kon bestrijden.

David


  Ik liep na mijn gebroken elleboog nog met veel klachten aan mijn pezen en spieren in mijn arm en schouder. Na drie behandelingen is het voor 98% weg. Pascal heeft alles los gemaakt en weer laten doorbloeden. Mocht er weer iets zijn zou ik weer naar Pascal gaan. Tevens heeft de magnesiumolie die ik bij Pascal heb gekocht een groot effect op spierpijn....een wonderproductje in mijn ogen.

Wieteke


  Mijn zoon doet de vooropleiding VEVA Mariniers en had al enkele maanden last van zijn linker knie. Met volle bepakking afstandmarsen lopen ging heel moeilijk. Wij zijn bij Pascal langs geweest en na een hartelijk welkom heeft mijn zoon 2 behandelingen ondergaan. Na de 2e behandeling had hij weer kracht in zijn knie. Vervolgens op Bivak geweest en heeft alles weer mee kunnen doen. Pascal hartelijk dank!

Joy


  Super geholpen en bij binnenkomst voel je je gelijk welkom!

Roy


  Weer super geholpen door Pascal. Mooie nette locatie.

Peter


  Tijdens de trainingsavond een vervelende blessure opgelopen in mijn bovenbenen. 
Na een korte behandeling van Pascal was de pijn direct met 80% afgenomen en de volgende dag was de pijn zelfs volledig verdwenen. Helemaal top!!

Marjan


  Pascal heeft me fantastisch geholpen tijdens het 8-daagse fietsevenement The Ride. Ik kreeg helaas na 3 dagen last van knieklachten. Dankzij de behandelingen en de manier waarop ik drie keer getapet ben, was ik toch in staat nog een groot deel van de etappes mee te fietsen. Thanks Pascal!

Ellen


  Problemen met mijn rug tijdens het beoefenen van mijn sport MTB. Ik kon snel bij Pascal terecht. Er wordt dan ook alle tijd voor je genomen. Na een luisterend oor, wordt er gericht en doeltreffend gewerkt. Een tevreden klant.

Bas