Heb jij …

 • verminderde energie?
 • overgewicht?
 • weinig spierkracht?
 • slapeloosheid?
 • een droge huid?

Wil jij …

 • meer energie?
 • afvallen?
 • beter slapen?
 • energieker opstaan?
 • je stress verminderen?

Ons Fit-100 plan gaat je daarbij helpen!! 

Fit-100 is een revolutionair Fit-plan op basis van jouw hormonale profiel. Hormonen spelen een cruciale rol bij vrijwel alles wat je doet, wat je eet, hoe je beweegt en hoe je je voelt. Om allerlei redenen kan je hormoonhuishouding uit balans raken. Denk hierbij aan veel spanning en stress, ongezonde voeding, slecht slapen en te weinig of verkeerd bewegen, trainen en sporten.

Niet alleen de hoeveelheid hormonen is van belang, ook de verhouding tussen alle hormonen is essentieel voor het optimaal functioneren van je lichaam. Wanneer er sprake is van een disbalans dan kun je last hebben of krijgen van allerlei gezondheidsproblemen. Denk hierbij aan chronische vermoeidheid, overgewicht, lage weerstand, droge huid, dun haar, duizeligheid en spierzwakte.

Door je hormoonhuishouding in balans te brengen, pak je je gezondheid en daarmee samenhangende klachten aan bij de basis! Vaak ervaar je al na enkele dagen dat je meer energie hebt, beter slaapt, je stoelgang verbetert, geen dipjes meer hebt na het nuttigen van een maaltijd en dat je je veel sterker en fitter voelt. Bovendien, en dat is voor veel mensen misschien wel het belangrijkste, je lichaamssamenstelling (d.w.z. de verhouding vetpercentage / spiermassa) wordt snel en effectief geoptimaliseerd.

Fit-100 is beslist geen dieet!

Hoewel voeding een belangrijk rol speelt om je hormonen en dus je gezondheid in balans te brengen, noemen wij het Fit-100 programma beslist geen dieet. De belangrijkste reden hiervoor is dat vrijwel alle diëten uitgaan van het verminderen van je calorie inname. Bij Fit-100 tellen we geen calorieën. Sterker nog, zelfs jouw ideale gewicht is geen doel op zich. Wanneer je lichaamssamenstelling (verhouding vetpercentage / spiermassa) optimaal is, dan verbrand je zeer waarschijnlijk meer energie dan in het verleden. De praktijk wijst dan ook uit dat mensen in dit programma vaak zelfs meer gaan eten, alleen anders.

Personal Training

Om je maximaal te begeleiden naar jouw optimale fitheid is het van groot belang dat je niet alleen op de juiste momenten traint, maar ook volgens de juiste methode. De soort oefening, de intensiteit en de rustperiode is per trainingsdoel verschillend en dient zowel op de persoon als op het hormonale profiel te zijn afgestemd. Niet meer, maar efficiënter trainen is daarbij het devies. Personal Training is daarbij dus onontbeerlijk. Wij vormen daarmee niet alleen jouw stok achter de deur, maar we passen elke training ter plekke de oefeningen aan en we zien er op toe dat je alle trainingen 100% correct uitvoert. Ook dat is Fit-100.

Supplementen

Gezonde voeding en verantwoord bewegen staat aan de basis van jouw gezondheid. Vaak wordt gezegd dat je geen supplementen nodig hebt, als je maar gezond eet. Onder ideale omstandigheden zou dat inderdaad kunnen kloppen. Helaas is het tegenwoordig zo dat veel voedingsmiddelen kunstmatig geproduceerd worden waardoor ze onvoldoende essentiële bouwstoffen bevatten zoals vitamines, mineralen en aminozuren. Door stress en kunstmatig geproduceerde voeding raakt ons hormonale systeem uit balans. Zelfs ons kraanwater bevat tegenwoordig sporen van oestrogenen uit overgangsmedicijnen en anticonceptiemiddelen. Ons lichaamseigen detox-systeem is voor het opruimen van alle gifstoffen volledig afhankelijk van essentiële vitamines, mineralen en aminozuren. “Gezonde” voeding bevat helaas te weinig essentiële bouwstoffen om het lichaam in alle processen te ondersteunen. Via hoogwaardige supplementen dienen deze te worden aangevuld.

Mindset en leefstijl

Fit-100 is een programma waarbij jouw hormoonbalans middels voeding, voedingssupplementen en training wordt hersteld. Dit gaat vrijwel altijd gepaard met een verandering van leefstijl. Je gaat anders eten (meestal meer) en anders bewegen (ja, soms zelfs minder). Om ervoor te zorgen dat jij je doel haalt, gooien we niet direct vanaf de start radicaal het roer om maar plannen we elke verandering stap voor stap. Desondanks vraagt Fit-100 van jou een grote discipline, doorzettingsvermogen en motivatie. Je bent zelf aan zet en jij gaat het doen … maar je staat er nooit alleen voor. Gedurende het gehele traject begeleiden we je in persoonlijke gesprekken en middels tips en adviezen per mail en whatsapp. Zo zorgen we ervoor dat jij Fit 100 wordt!!!

Samengevat staat Fit-100 voor:

 • 100 dagen intensieve begeleiding
 • Voedingsadvies
 • Personal Training of Small Group Training
 • Supplementenschema’s
 • Mindset en leefstijl coaching
 • 100% kwaliteit
 • 100% inzet
 • 100% resultaat

Met andere woorden, in optimale gezondheid op naar de 100!!

Schrijf je dan vandaag nog in. Stuur een mail naar info@op-wieringen.nl en je verandering start nu!!

Fit-100: intake

 • je vult gedurende een week een eet-, beweeg- en slaapdagboek in
 • je vult een uitgebreide vragenlijst in over je leefstijl, gezondheid en vitaliteit
 • we doen een huidplooimeting om je vetpercentage op diverse plekken te meten
 • we meten je gewicht
 • na een week volgt een gesprek waarin we je adviseren over training, voeding en supplementen, en je ontvangt de vitaliteitsmap met daarin onze adviezen, de resultaten van de metingen en vragenlijst en je eerste trainingsschema

Fit-100: aan de slag

Na de intake start je Fit-100 programma.
Je hebt gekozen voor Small  Group Training, Personal Training of Training Online. Elke maand bespreken we de voortgang in een coachingsgesprek. Wij geven de voorkeur aan een persoonlijk gesprek met metingen, maar lukt dit niet dan zullen we de voortgang telefonisch met je doornemen. We meten de huidplooien en gewicht, en bespreken hoe het gaat met je voeding, training, vitaliteit, supplementen etc.